The "Essstube" is a place of the fine, fresh and cheeky kitchen, which conjures traditional and modern food on the plates.


Open Tuesday-Sunday 11am-2pm /
6pm-10pm

Closed on Mondays

Suppen / Soup

Kartoffelcremesuppe mit Black Tiger Krevette
Potato soup with Black Tiger
15
Tomatencremesuppe mit Basilikum und Mascarpone
Cream of tomato soup with basil and mascarpone.
12
Rindsbouillon mit Gemüsestreifen
Beef bouillon with vegetable strips.
13
Gartenkräutersuppe
Garden herbs soup
13
Curry- Kokossuppe
Curry- coconut
14

Salate & Vorspeisen / Salads & Appetizers

Knackiger grüner Blattsalat an Hausdressing mit Lachswürfeln
Bite sized pieces of salmon served on a bed of crispy
green salad leaves with our signature house dressing.
16
Knackiger grüner Blattsalat mit gebratenem Speck,
Kartoffelwürfeln an Hausdressing
Crispy green salad leaves served with bacon cubes,
crispy potatoes and house dressing.
13
Gemischter Saisonsalat an Hausdressing
Seasonal mixed salad with house dressing.
11
Carpaccio vom Rind mit Sbrinz-Spänen und Trüffelespuma
Beef Carpaccio with chunks of Sbrinz cheese and a truffle mousse.
21
Duo vom Rindscarpaccio und Scarmorzacarpaccio
Duo of Beef Carpaccio and Scarmorzacarpaccio
24
Gänseleber mit Portweinreduktion
Goose liver served with port wine reduction
24
Lasagne vom Randencarpaccio und getrüffeltem Frischkäse
Lasagne of beetroot and truffled cream cheese
16
Tatar vom Lachs mit Dill an Dijonsenf-Honigsauce
Salmon tartar with dill, Dijon mustard and honey sauce.
19

Fleisch / Meat Dishes

Rindsfilet mit einer Pfefferkruste mit saisonalem Gemüse
Beef fillet medallions with a pepper crust and seasonal vegetables
46
Rindsfilet mit Sauce Bernaise, saisonalem Gemüse
Beef fillet medallions with Bearnaise sauce and seasonal vegetables.
46
Rindsfilet Rossini mit Gänseleber an Cognac-Trüffelsauce, saisonalem Gemüse
Fillet Steak “Rossini” with foie gras and Cognac-Truffle sauce accompanied by seasonal vegetables.
51
Rindsfilet Lady‘s Cut mit Kräuterbutter, saisonalem Gemüse
A “ladies cut” of beef fillet with herb butter and seasonal vegetables.
41
Rindsfilet Gentlemen‘s Cut mit Kräuterbutter, saisonalem Gemüse
The “gentleman’s cut” of beef fillet with herb butter and seasonal vegetables.
49
Schweineschnitzel „Wiener Art“ mit Gemüse
Delicious crispy “Wiener Schnitzel” with vegetables
35
Schweinesteak mit Zwiebeln und Speckstreifen, saisonalem Gemüse und Bratkartoffeln
Pork steak with onions and strips of bacon, seasonal vegetables and fried potatoes.
38
Pouletbrust mit Black Tiger Krevette an Rauchlachssauce, saisonalem Gemüse
Chicken breast with Black Tiger prawns, smoked salmon sauce and seasonal vegetables.
39
Pouletbrust im Cornflakesmantel mit Curryespuma,
Wokgemüse im Reispapier-Körbchen
Cornflake coated chicken breast served with stir fried vegetables and a curry mousse.
32
Burger mit Speck, Käse und Ei im Sesambrötchen
Bacon, cheese and egg burger served in a sesame bun.
24
Burger auf knuspriger Rösti, Speck, Käse und Ei
Bacon, cheese and egg burger served on a crispy Rösti
28

Beilagen nach Wahl / Accompaniments

Pommes Frites, Reis, Spaghettini, Bratkartoffeln
French fries, rice, spaghetti, fried potatoes.
5

Aus dem Wasser / Fish Dishes

In Sesam grillierter Lachs auf mediteranem Gemüse
Grilled salmon steak in a sesame seed coating with Mediterranean vegetables
33
Black Tiger Krevetten an Wokgemüse und Currysauce
Black Tiger shrimps with stir-fried vegetables and curry sauce.
41

Traditionelles / Tradition

Käsefondue Moité-Moité
Cheese fondue “Moite Moite”, a delicious mixture of Vacherin and Gruyere cheese.
27
Rösti mit Schinken oder Speck, Tomaten, Käse und Spiegelei
Rosti with ham or bacon, tomatoes, cheese and a fried egg.
23
Rösti mit Rauchlachs und Frischkäse
Rosti with smoked salmon and cream cheese.
23
Rösti mit saisonalem Gemüsse
Rosti with seasonal vegetables.
23

Pasta

Tagliatelle an Gartenkräutern mit Cherry-Tomaten und Pinienkernen
Tagliatelle with herbs, cherry tomatoes and pine nuts.
22
Tagliatelle mit Knoblauch, Schinkenstreifen und Rahm
Tagliatelle with strips of bacon, garlic and cream.
22
Tagliatelle mit Lachswürfeln an einer Weissweinsauce
Tagliatelle with cubes of salmon and a white wine sauce.
24
Tagliatelle an leichter Trüffelrahmsauce
Tagliatelle in a light creamy truffle sauce.
21
Tagliatelle mit Limonenöl, Tomaten und Krevetten
Tagliatelle with lemon oil, Tomatoes and Shrimps
26

Dessert

Schokoladenmousse
Chocolate mousse
14
Soufflé chocolat mit Chiliespuma und Vanilleglace
Chocolate soufflé with chilifoam and vanilla ice cream
14
Dessert des Tages
Dessert of the day.
 
Creme aux petite suisses auf Himbeerspiegel
Cream “aux petite Suisses” on a raspberry coulis.
14
Apfelküchl mit Zimt, Zucker und Vanillesauce
Warm apple fritters with cinnamon, sugar and vanilla sauce
12
Diverse Eissorten pro Kugel
A selection of ice creams per scoop.
3
Rahm
Cream.
1